CLUB CLUB GEWALT REBOOT

Club Club Gewalt Reboot is een performance-avond die een broodnodige herstart biedt van mind and body, na/in een tijd van overload, stilstand en angst voor what the future holds. In een ondergrondse tuin van pels en canvas door Rosalie Wammes, brengt Club Gewalt een pulserende, helende inbakering. Tussen gloeiende cocons zingt Club Gewalt loepzuivere koorstukken, serveert detoxing drinks en masseert brein en ziel. Om zo weer herboren en voltooid de garden te verlaten, in je DNA wetende dat the future already hier is.

Club Club Gewalt Reboot vindt plaats in de volledige geventileerde studio van Club Gewalt, op de Teilingerstraat 120 (Rotterdam). Alle richtlijnen van het RIVM worden gevolgd om een corona-proof experience te bieden: zo nemen de hosts en performers o.a. hygiëne-maatregelen, is er voldoende ruimte om minstens 1,5 meter afstand aan te houden en worden de zitplekken na elke performance gereinigd.

CREDITS

Concept, muziek en performance: Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Rosalie Wammes, scenografie: Rosalie Wammes, dramaturgie: Anne van de Wetering, techniek: Joris van Oosterhout, productie en zakelijk leiding: Rick Mouwen, artwork: MaartjeMerel & Elvis Wesley, met dank aan: Henry Vega, Gemeente Rotterdam, Operadagen Rotterdam en Time Window

Fotografie: Mihai Gui

CLUB CLUB GEWALT REBOOT is mede mogelijk gemaakt door Fonds 21 en Het Prins Bernhard Cultuurfonds.

SPEELLIJST

4 & 5 sept 2020
11 t/m 12 sept 2020
17 t/m 19 sept 2020
24 t/m 27 sept 2020

PROUDLY MADE BY
CLUB GEWALT